Privat sygepleje i Hellerup

Privat sygepleje handler om omsorg, nærvær og tryghed i eget hjem. Det handler om at møde mennesker i øjenhøjde og om at lade glæde og livskvalitet fylde lige så meget som basale plejebehov.

Hos Privat Sygepleje ved vi, at alle mennesker er forskellige og ingen behov kan sættes på formel. Derfor er fleksibilitet nøgleordet, når vi tilbyder vores holistiske private sygepleje i Hellerup. Vi tager os tid til at finde ud af, hvad der er vigtigt for den enkelte, så vi kan sætte ind der, hvor det betyder noget. For nogle handler privat sygepleje om professionel hjælp efter en indlæggelse, mens det for andre er et spørgsmål om at støtte og hjælpe i dagligdagen. Mulighederne for privat sygepleje er lige så alsidige, som de mennesker vi hjælper.

Vi ser, hører og møder vores ældre lige der hvor behovet er og vi skaber derigennem en ro og tryghed.

Privat sygepleje i Hellerup – et spørgsmål om at passe på mennesker
Begrebet ”sygepleje” leder naturligt tankerne hen på sygdom, men det er vigtigt at forstå, at man ikke behøver at være syg for at have brug for hjælp. Måske er livet bare begyndt at drille, fordi du er blevet ældre og du eller din familie brug for aflastning, fra en udenfor familien. Dette skaber ro og tryghed for alle, at vide at vi kan hjælpe 24:7.

Eller kritisk sygdom har fundet sin vej ind i familien. Det kan også være et spørgsmål om bare at have nogen at tale med, da ensomhed kan være ligeså hårdt at føle, som en sygdom.

For os handler det om pleje og give omsorg. Om at skabe tryghed i hverdagen hos den enkelte, uanset om det er for en kort periode eller over længere tid, og om at tilbyde værdighed og respekt i en tid, hvor det offentlige ikke kan tilbyde de nødvendige ressourcer.

Privat sygepleje i Hellerup kan være et supplement til anden hjælp, eller det kan være den eneste hjælp, du ønsker at få. Hos os skal du ikke passe ind i en ramme – vi får vores rammer til at passe til dig.

Tid, tryghed og nærvær: øget livskvalitet
Hos Privat Sygepleje møder du altid de samme medarbejdere, hvis ekspertise bygger altid på en professionel tilgang til vores patienter og vi har alle en bred erfaring med sundhedsvæsenet. Men mest af alt møder du mennesker, der brænder for at gøre en forskel for dig og som har valgt at blive ansat hos Privat Sygepleje, da denne form for omsorgspleje giver så meget mening for dem.

Livskvalitet handler ikke om alder. Det handler om at have nogen at tale med: at blive set og hørt og at blive mødt i egne behov, som kan være svære at få dækket, når høj alder og evt sygdom rammer.

Om at være tryg i sit hjem og om at vide, at der er nogen, der passer på dig. Samtidig hænger livskvalitet og glæde tæt sammen med at få dækket de helt basale behov i hverdagen; personlig hjælp, bad, tøjvask og indkøb, eksempelvis. Hos Privat Sygepleje hjælper vi dig med at få overblik over, hvad du har brug for hjælp til, og så bruger vi vores tid der.

Og tid har vi nok af. Vi har lige præcis al den tid, du har brug for!

Giv et omsorgsgavekort til en du holder af
Har du en kær i din nærmeste bekendtskabskreds, som har brug for pleje og omsorg. Måske din mor, far, søster eller bror? Så kan du give vedkommende et omsorgsgavekort.

Vi oplever, at det kan være grænseoverskridende for særligt ældre at tage imod hjælp og privat sygepleje. Med et omsorgsgavekort giver du modtageren mulighed for at se, hvad vi kan gøre for ham eller hende uden, at personen forpligter sig til noget; det er en blid opstart, og det kan være en god øjenåbner for modtageren af gavekortet såvel som for de pårørende.

FAQ
Hvem står bag Privat Sygepleje?
Bag Privat Sygepleje står sygeplejerske Mini Nathalie Brint, der har arbejdet som sygeplejerske siden 2014 – primært inden for ældrepleje og terminal sygepleje i eget hjem.

Jeg har svært ved at få min mor/far til at tage imod hjælp – hvad gør jeg?
Hvis du som pårørende har svært ved at overbevise en, du holder af, om at privat sygepleje er en god idé, kan du overveje at give et omsorgsgavekort. Det er en blid måde at starte ud på, og det kan være en god øjenåbner for både pårørende og modtageren af gavekortet.

Tilbyder I kun privat sygepleje i Hellerup?
Nej, vi dækker både København og resten af Nordsjælland.
 

Privat Sygepleje Mini Brint
Carolinevej 1
2900 Hellerup

Ny Østergade 9
1101 København K

Telefon 23 72 87 29
Email: privatsygepleje@gmail.com
CVR 37524786

Styrelsen for Patientsikkerhed

Styrelsen for Patientsikkerhed fører tilsyn med Privat Sygepleje. 
Se seneste tilsynsrapport.