Privat sygepleje i Lyngby-Taarbæk

Hvis du eller en af dine nærmeste har brug for omsorgspleje eller privat sygepleje i Lyngby-Taarbæk, så står vi klar til at hjælpe dig med at skabe en bedre og mere afbalanceret hverdag. Vi kører til hele København og Nordsjælland og yder omsorg og pleje i det private hjem.

Bag Privat Sygepleje står sygeplejerske Mini Nathalie Brint. Mini startede virksomheden på baggrund af personlige oplevelser med syge forældre, der aldrig fik den hjælp, de havde behov for og dermed nedsat livskvalitet i mange år, samt hendes arbejde med ældre og pleje af terminal syge i eget hjem.

Det er nemlig ikke meningen, at ældre eller syge mennesker skal være utrygge i deres eget hjem. Alle fortjener at kunne få hjælp til en værdig hverdag og til at kunne hjælpe sig selv i den trygge base, som et hjem bør være – og det hjælper Privat Sygepleje med.

Privat sygepleje i Lyngby-Taarbæk rykker ud til alle
Det kan være svært at bede om hjælp, hvis man er ældre eller syg, og derfor er det også ganske ofte et familiemedlem, der henvender sig til Privat Sygepleje og spørger ind til, hvad vi kan hjælpe med.

Måske tøver du med at tage kontakt, men du skal vide, at intet menneske er for syg eller for rask til at få vores hjælp – det er nemlig ikke sygdommen eller omfanget, der afgør om der er brug for hjælp. Det er forskelligt fra person til person, hvad der kan skabe en ubalance i hverdagen, og du behøver ikke at være syg for at drage nytte af vores hjælp.

Det er derfor, vi ofte også kalder vores arbejde for omsorgspleje. Vi hjælper både med sygepleje og hos den ældre eller det menneske, der har behov for en hjælpende hånd i hverdagen, så livet bliver lidt lettere.

Omsorgspleje og sygepleje samme sted
Det er ikke afgørende for os hos Privat Sygepleje, om du eller dit familiemedlem har brug for decideret sygepleje eller omsorgspleje i hverdagen. Vi står klar til at tage hånd om alle situationer, der kan gøre hverdagen lettere.

Hvis du er i tvivl om, hvad du eller en af dine nærmeste kan få hjælp til hos os, så kontakt os meget gerne og lad os sammen finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe i din situation. Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg og hørt i vores selskab.

Giv et omsorgsgavekort til en du holder af
Har du en kær i din nærmeste bekendtskabskreds, som har brug for pleje og omsorg? Måske din mor, far, søster eller bror? I så fald kan du overveje at give dem et omsorgsgavekort.

Vi oplever, at det kan være grænseoverskridende for særligt ældre at tage imod hjælp og privat sygepleje. Med et omsorgsgavekort giver du modtageren mulighed for at se, hvad vi kan gøre for ham eller hende uden, at personen forpligter sig til noget; det er en blid opstart, og det kan være en god øjenåbner for modtageren af gavekortet såvel som for de pårørende.

FAQ 
Hvordan finder jeg ud af, hvad mit behov for hjælp er?
Hvis du mener, du kan få gavn at vores hjælp, så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Når du fortæller om din situation, kan vi sammen spore os ind på, hvilke mulige løsninger, der kan være gode.

Kan jeg kontakte dig på vegne af mine forældre?
Ja, det kan du. Det er klart, at hvis jeg skal begynde at komme i dine forældres hjem, skal jeg have deres accept. Men du er velkommen til at kontakte mig og snakke om den situation, du står i. Det kan skabe afklaring og lette dine tanker.

Vil det være den samme, der altid kommer ud i hjemmet?
Som udgangspunkt forsøger vi altid at sende en ud til det samme hjem, som er velkendt og dermed også en tryg person, for den som bor i hjemmet. Det er vores mål at skabe en så rar og næstekærlig relation som muligt.

Privat Sygepleje Mini Brint
Carolinevej 1
2900 Hellerup

Ny Østergade 9
1101 København K

Telefon 23 72 87 29
Email: privatsygepleje@gmail.com
CVR 37524786

Styrelsen for Patientsikkerhed

Styrelsen for Patientsikkerhed fører tilsyn med Privat Sygepleje. 
Se seneste tilsynsrapport.