Privat hjemme- og ældrepleje

Privat hjemmepleje og ældrepleje har mange fordele

Erfaring, kvalitet og tryghed

Privat hjemmepleje/-privat ældrepleje er to vigtige tjenester, der er blevet stadig mere populære i vores moderne samfund. Disse former for pleje giver ældre og syge mennesker mulighed for, at forblive i trygge i deres eget hjem, med en øget livskvalitet, ved netop at modtage den nødvendige private støtte og pleje.

Den primære fordel ved privat hjemmepleje og ældrepleje er, at det giver en personlig og skræddersyet pleje for den enkelte. I stedet for at skulle tilpasse sig et institutionsmiljø og herigennem følge fastlagte rutiner og opleve deres personale have manglende tid, kan den ældre eller syge person opretholde sin egen daglige rutine og bevare en følelse af egenkontrol og uafhængighed. Privat ældrepleje omfatter hjælp indenfor alle de områder, som de ældre måtte have brug for i hverdagen, herunder hjælp til bl.a personlig pleje, huslig hjælp og øget mobilisering. Det er også vigtigt at påpege, at have den samme person i hjemmet, som arbejder forebyggende og ved at de har en professionel tilgang og faglig viden, vil mindske smerter og sygdomssymptomer i hverdagen.

Plejen tilpasses helt efter deres individuelle behov og præferencer, hvilket er en stor trøst for både dem og deres pårørende. Privat hjemmepleje har netop tiden til, at kunne være tilstede og skabe øget livskvalitet og omsorg.

Deres pårørende vil også blive aflastet og dette skaber tryghed og mere ro på, i hverdagen, for hele familien.

Prisen for privat hjælp varierer afhængigt af den specifikke pleje, der er behov for og privat hjemmepleje kan være en nødvendig løsning for mange familier, hvis de ældre ikke ønsker at komme på et plejehjem eller ikke ønsker at modtage hjælp fra det offentlige system. Der er også stor fleksibilitet i forhold til, hvor meget pleje der er nødvendigt, og hvor længe plejen skal vare ved. Dette kan være en fordel for personer der kun har brug for lejlighedsvis eller delvis hjælp. Privat hjemmepleje kan tilbydes alle timer i døgnet, helt afhængig af hvor behovet er.

Et meget vigtigt aspekt ved privat hjemmepleje er det tætte forhold, der opbygges mellem sygeplejersken og den ældre eller syge. Da plejen foregår i eget hjem, er der tid og overskud til samtaler og social interaktion. Dette kan bidrage til at bekæmpe følelsen af isolation, som mange ældre mennersker naturligt oplever. Sygeplejersken vil blive en stabil og betroet ledsager i personens liv, ved både at yde praktisk hjælp og følelsesmæssig støtte.

Selvom privat hjemmepleje og ældrepleje har mange fordele, er det vigtigt at påpege, at det desværre idag, ikke kan gøres omkostningsfrit. I sidste ende afhænger valget mellem privat hjemmepleje og offentlige hjemmepleje af den enkeltes specifikke behov, præferencer og økonomiske situation. Det er vigtigt at overveje alle faktorer og tale med en professionel sygeplejerske, med faglig viden herom, inden der kan træffes en beslutning.

Uanset hvilken form for hjælp der vælges, er det afgørende at sikre, at der modtages den rette støtte og pleje, som de ældre både fortjener og har behov for. Du kan evt. læse mere om vores omsorgskort her

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak, omkring hvilke muligheder der findes og hvordan en plejeløsning evt. kunne se ud for dig og din familie.

FAQ

Har du spørgsmål?

Ring eller send en SMS til os i dag, så vi hurtigt kan hjælpe dig eller dine pårørende. Uforpligtende og altid med fuld diskretion. Du kan også kontakte os på mail via kontaktformular

  • Gratis indledende møde

  • Få svar på alle dine spørgsmål

  • Tryghed, nærvær og diskretion