Når kun det bedste er godt nok...

Privat sygepleje i Hellerup

Erfaring, kvalitet og tryghed

Privat Sygepleje handler om omsorg, nærvær og tryghed i eget hjem. Det handler om at møde mennesker i øjenhøjde og om at lade glæde og livskvalitet fylde lige så meget som basale plejebehov.

Hos Privat Sygepleje ved vi, at alle mennesker er forskellige og ingen behov kan sættes på formel. Derfor er fleksibilitet nøgleordet, når vi tilbyder vores holistiske private sygepleje i Hellerup. Vi tager os tid til at finde ud af, hvad der er vigtigt for den enkelte, så vi kan sætte ind der, hvor det betyder noget.

For nogle handler privat sygepleje om professionel hjælp efter en indlæggelse, mens det for andre er et spørgsmål om at støtte og hjælpe i dagligdagen. Mulighederne for privat sygepleje er lige så alsidige, som de mennesker vi hjælper.

Vi ser, hører og møder vores ældre lige der hvor behovet er og vi skaber derigennem en ro og tryghed.Privat sygepleje i Hellerup – et spørgsmål om at passe på mennesker

Begrebet ”sygepleje” leder naturligt tankerne hen på sygdom, men det er vigtigt at forstå, at man ikke behøver at være syg for at have brug for hjælp. Måske er livet bare begyndt at drille, fordi du er blevet ældre og du eller din familie brug for aflastning, fra en udenfor familien. Dette skaber ro og tryghed for alle, at vide at vi kan hjælpe 24:7

Eller kritisk sygdom har fundet sin vej ind i familien. Det kan også være et spørgsmål om bare at have nogen at tale med, da ensomhed kan være ligeså hårdt at føle, som en sygdom.

For os handler det om pleje og give omsorg. Om at skabe tryghed i hverdagen hos den enkelte, uanset om det er for en kort periode eller over længere tid, og om at tilbyde værdighed og respekt i en tid, hvor det offentlige ikke kan tilbyde de nødvendige ressourcer.

Privat Sygepleje i Hellerup kan være et supplement til anden hjælp, eller det kan være den eneste hjælp, du ønsker at få. Hos os skal du ikke passe ind i en ramme – vi får vores rammer til at passe til dig.

Giv et omsorgsgavekort til en du holder af

Har du en kær i din nærmeste bekendtskabskreds, som har brug for pleje og omsorg. Måske din mor, far, søster eller bror? Så kan du give vedkommende et omsorgsgavekort.

Vi oplever, at det kan være grænseoverskridende for særligt ældre at tage imod hjælp og privat sygepleje. Med et omsorgsgavekort giver du modtageren mulighed for at se, hvad vi kan gøre for ham eller hende uden, at personen forpligter sig til noget; det er en blid opstart, og det kan være en god øjenåbner for modtageren af gavekortet såvel som for de pårørende.

Læs mere om omsorgskort her

FAQ

Har du spørgsmål?

Ring eller send en SMS til os i dag, så vi hurtigt kan hjælpe dig eller dine pårørende. Uforpligtende og altid med fuld diskretion. Du kan også kontakte os på mail via kontaktformular

  • Gratis indledende møde

  • Få svar på alle dine spørgsmål

  • Tryghed, nærvær og diskretion