Når kun det bedste er godt nok...

Privat sygepleje i hørsholm & rudersdal

PRIVAT SYGEPLEJE I hørsholm og RUDERSDAL

Hørsholm og Rudersdal

Hvis du mangler hjælp i det daglige til dig selv eller et familiemedlem, så kan vi hjælpe dig hos Privat Sygepleje i Hørsholm og Rudersdal. Vi er en virksomhed, der med afsæt i det enkelte behov arbejder med mennesker, der har brug for pleje eller omsorg i deres eget hjem.

Ind imellem er det ikke nok med den hjælp, der kan fås fra det offentlige, og det er her, at vi hos Privat Sygepleje kan gøre en stor forskel. Vi opfylder dine behov, og vi arbejder ud fra en målsætning om at løse de problematikker, du står med, så du kan være glad og tilfreds med tilværelsen.

Vi besøger dig altid i dit eget hjem. Det er her, vi kommer på de aftalte tidspunkter og hjælper dig med alt det, vi har snakket om på forhånd, at du har brug for hjælp til.

Vi hjælper med mere end sygdom

Når vi laver en aftale med dig eller med et af dine nærmeste, så forgår det altid i respekt for det enkelte menneske. Vi snakker om og aftaler, hvad behovet er. Ændrer det behov sig, så tilpasser vi vores arbejde undervejs. Det vigtigste for os hos Privat Sygepleje er, at vi gør en forskel i hverdagen, så dit liv bliver lettere og bedre.

Der kan være mange grunde til, at vi bliver hyret ind til at komme i et hjem. Selvom vi hedder Privat Sygepleje, så løser vi ikke kun opgaver, hvor der er konkret sygdomspleje. Vi kommer også i hjem, hvor der er demens, og det kræver et par ekstra hænder og omsorg for at få hverdagen til at glide lettere. Vi kommer hos ældre, der har brug for den tryghed det er, når det kommer et genkendeligt ansigt forbi for at hjælpe med dagens medicin eller andre gøremål, og vi kommer også hos mennesker, der har fået en operation og har brug for pleje og hjælp til at klare sig gennem den næste tid.

Der findes ganske enkelt sjældent opgaver, vi ikke kan løse – så tag kontakt til os, hvis du selv eller en af dine nærmeste har brug for ekstra pleje eller omsorg i hjemmet.

Privat sygepleje i Hørsholm og Rudersdal – vi dækker bredt
Hos Privat Sygepleje kører vi rundt på store dele af Sjælland. Vi dækker København og Nordsjælland, og hvis du er i tvivl, om vi geografisk kan rykke ud til dig, så kontakt os og hør nærmere. Så kan vi samtidig få en snak om, hvad du har brug for hjælp til og hvad vi kan gøre for dig.

FAQ

Privat sygepleje hele døgnet: Vi har tid til omsorg og nærvær. Vi møder altid op til den aftalte tid.

Stjerne

Indledende samtale

Med en sygeplejerske, med vurdering af tilstand, behov, vaner, ønsker, oplevelser, problemer og ressourcer.

Stjerne

Skræddersyet aftale og pris

Skræddersyet individuel aftale efter familiens behov og ønsker.

Stjerne

Fast sygeplejersketeam

For at skabe tillid, genkendelighed og kontinuitet i forløbet. Målet med plejen er, at fremme selvstændighed og mindske afhængigheden af professionel hjælp og støtte, hvis muligt.

Stjerne

Sygeplejefaglig dokumentation

Garanteret skriftlig sygeplejefaglig dokumentation, i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed gældende regler.

Stjerne

Forebyggende sygepleje

Af højeste kvalitet, for at mindske gener og forværring. Plejen tager udgangspunkt i de ældres ressourcer, fremfor i problemer.

Stjerne

Administration af medicin

Herunder daglig hjælp til dosering og adminstration, så medicinen bliver indtaget på de rette tidspunkter på døgnet.

Har du spørgsmål?

Ring eller send en SMS til os i dag, så vi hurtigt kan hjælpe dig eller dine pårørende. Uforpligtende og altid med fuld diskretion. Du kan også kontakte os på mail via kontaktformular

  • Gratis indledende møde

  • Få svar på alle dine spørgsmål

  • Tryghed, nærvær og diskretion