Følg med i hvad der sker hos privat sygepleje

artikler

Følg med her når vi deler artikler og nyheder med betydning for privat sygepleje

 • 28/04/2023
  Et personligt og fagligt perspektiv på forholdene på de danske plejehjem

  Et personligt og fagligt perspektiv på forholdene på de danske plejehjem Som sygeplejerske og som pårørende har jeg stået ansigt til ansigt med de udfordringer, der findes på mange danske plejehjem, hvor manglende omsorg og empati kan påvirke beboernes livskvalitet og tryghed negativt. 

  Læs mere
 • 06/03/2023
  Privat sygepleje i Nordsjælland

  Hos Privat Sygepleje handler det ikke “kun” om at tage sig af andre mennesker rent fysisk, det handler også om at møde alle dem, vi hjælper, på et menneskeligt plan. Se dem, lytte til dem og være der til at skabe tryghed.

  Læs mere
 • 02/07/2022
  Ny hjemmeside og nyt webnavn

  Privat Sygepleje (privatsygepleje.com) har ændret webadresse til Privat Sygepleje (privatsygeplejeminibrint.dk). Samtidig har vi fået udviklet en ny hjemmeside og derudover også en ny firma adresse.

  Læs mere
 • 01/07/2022
  Tiden kan kun bruges en gang

  Jeg omtaler mange gange at, min måde at udføre min sygepleje på, er at jeg har tiden. Tiden til at hjælpe, tiden til at være tilstede hos mine patienter – Er den tid JEG bruger ligeså vigtig for mig, som tiden min patient oplever at bruge sammen med mig ?  JA, det må være målet i sig selv, at tiden sammen, giver kvalitetstid ellers ville mit arbejde være spild af tid…

  Læs mere
 • 27/06/2022
  Det er svært at bede om hjælp…

  Det er en sætning jeg hører meget ofte, når jeg møder familier og det er årsagen til, at mange ældre og deres pårørende, kan have svært ved at både definere hvilken form for hjælp der ønskes og få deres forældre overtalt til at modtage hjælp. Dette er på trods af, at det er helt synligt for alle omkring dem, at de behøver hjælp.

  Læs mere
 • 02/06/2022
  Det handler om TRYGHED (fra NORD-magasinet)

  Tryghed er nøgleordet, når sygeplejerske Mini Nathalie Brint forklarer, hvad hun ønsker at give med sin virksomhed Privat Sygepleje – både til de ældre eller syge, hun kommer hos, og deres familier.

  Læs mere
 • 02/06/2022
  Jeg vil gøre vores ældre glade og trygge (fra NORD-magasinet)

  Mini Nathalie Brint har selv været møllen igennem som pårørende til ældre og syge forældre og har som sygeplejerske oplevet, hvor afgørende tiden er for ældres livskvalitet. Alt dét bruger hun nu i sin virksomhed Privat Sygepleje / Privat Sygepleje.

  Læs mere