Når kun det bedste er godt nok...

Privat hjemme- og ældrepleje

Holistisk helhedspleje - med tid til det hele!

Privat hjemmepleje/-ældrepleje er to vigtige tjenester, der er blevet stadig mere populære i vores moderne samfund. Disse former for pleje giver ældre og syge mennesker mulighed for, at forblive i trygge i deres eget hjem, med en øget livskvalitet, ved netop at modtage den nødvendige private støtte og pleje. Ældre med demens har et stigende behov for hjælp og de fleste ønsker at være i eget hjem, så længe det er muligt set udfra sygdommens udvikling.

Den primære fordel ved privat hjemmepleje og ældrepleje er, at det giver en personlig og skræddersyet pleje for den enkelte. I stedet for at skulle tilpasse sig et institutionsmiljø og herigennem følge fastlagte rutiner og opleve deres personale have manglende tid, kan den ældre eller syge person opretholde sin egen daglige rutine og bevare en følelse af egenkontrol og uafhængighed. Privat ældrepleje omfatter hjælp indenfor alle de områder, som de ældre måtte have brug for i hverdagen, herunder hjælp til bl.a personlig pleje, huslig hjælp og øget mobilisering. Det er også vigtigt at påpege, at have den samme person i hjemmet, som arbejder forebyggende og ved at de har en professionel tilgang og faglig viden, vil mindske smerter og sygdomssymptomer i hverdagen.

Sygeplejerske Mini Brint

Plejen tilpasses helt efter deres individuelle behov og præferencer, hvilket er en stor trøst for både dem og deres pårørende. Privat hjemmepleje har netop tiden til, at kunne være tilstede og skabe øget livskvalitet og omsorg.

 

Ved en demens sygdom vil der være et stigende behov for hjælp,  efterhånden som sygdommen skrider frem og symptomer forværres. Demens kan give både udadreagerende,urolig adfærd, vrangforestilinger samt hallucinationer og ved brug af en fast privat sygeplejerske kan dette afhjælpes og mindskes. Sygeplejersken sikrer sikkerhed og tryghed i hjemmet, samt psykisk støtte for de pårørende.


Prisen for privat hjælp varierer afhængigt af den specifikke pleje, der er behov for og privat hjemmepleje kan være en nødvendig løsning for mange familier, hvis de ældre ikke ønsker at komme på et plejehjem eller ikke ønsker at modtage hjælp fra det offentlige system. Der er også stor fleksibilitet i forhold til, hvor meget pleje der er nødvendigt, og hvor længe plejen skal vare ved. Dette kan være en fordel for personer der kun har brug for lejlighedsvis eller delvis hjælp. Privat hjemmepleje kan tilbydes alle timer i døgnet, helt afhængig af hvor behovet er.

Sygeplejerske Mini Brint

Et meget vigtigt aspekt ved privat hjemmepleje er det tætte forhold, der opbygges mellem sygeplejersken og den ældre eller syge. Da plejen foregår i eget hjem, er der tid og overskud til samtaler og social interaktion. Dette kan bidrage til at nedsætte følelsen af isolation, som mange ældre mennersker naturligt oplever. Sygeplejersken vil blive en stabil og betroet ledsager i personens liv, ved både at yde praktisk hjælp og med sin holistiske følelsesmæssige støtte.

Selvom privat hjemmepleje og ældrepleje har mange fordele, er det vigtigt at påpege, at det desværre idag, ikke kan gøres omkostningsfrit. I sidste ende afhænger valget mellem privat hjemmepleje og offentlige hjemmepleje af den enkeltes specifikke behov, præferencer og økonomiske situation. Det er vigtigt at overveje alle faktorer og tale med en professionel sygeplejerske, med faglig viden herom, inden der kan træffes en beslutning.

Uanset hvilken form for hjælp der vælges, er det afgørende at sikre, at der modtages den rette støtte og pleje, som de ældre både fortjener og har behov for.

Kontakt gerne for en uforpligtende snak, omkring hvilke muligheder der findes og hvordan den bedste plejeløsning kan aftales.

FAQ

Stjerne

Individuel omsorg

For øget velvære og minimering af gener fra alder eller sygdom.Vi udfører en holistisk helhedspleje, hvor også en forebyggende indsats er livsvigtigt.

Stjerne

Hjælp til selvhjælp

Vi hjælper med daglige udfordringer og begrænsninger, for at øge
egenomsorg og selvstændighed.

Stjerne

Tryghedsbesøg

Hele døgnet for at skabe ro og også for eksempel at mindske risiko for fald i hjemmet.

Stjerne

Omsorg og nærvær

Social hygge, for at mindske ensomhed og øge livsglæden.

Stjerne

Hjælp og ledsagelse

Til sociale arrangementer, for at opretholde  relationer til familie og venner.

Stjerne

Madlavning

For at mindske dehydrering og underernæring samt hyggeligt socialt samvær.

Stjerne

Hjælp til mobilisering

 • Hjælp til at stå op om morgenen og komme godt i seng om aftenen.
 • Lejring i sengen for at mindske smerter og hudgener, for optimal søvn.
 • Daglig motion, både ude og inde.
 • Ledsagelse udenfor huset: til frisør, sport- og fritidsinteresser, fodterapeut, tandlæge, læge, sociale arrangementer samt aftaler på sygehus m.m.
Stjerne

Hjælp til bad og personlig hygiejne

 • For at mindske hudgener, risiko for sygdomme som urinvejsinfektioner o.a. samt vurdering om underernæring.
 • Øget personlig velvære og sundhed.
Stjerne

Huslig hjælp

 • Daglig oprydning og let rengøring.
 • Hjælp til indkøb i nærområde
 • Vask af tøj og skift af sengetøj.
 • Hjælp til internet madbestilling og support til andet internet relateret som MitID, etc.

Har du spørgsmål?

Ring eller send en SMS til os i dag, så vi hurtigt kan hjælpe dig eller dine pårørende. Uforpligtende og altid med fuld diskretion. Du kan også kontakte os på mail via kontaktformular

 • Gratis indledende møde

 • Få svar på alle dine spørgsmål

 • Tryghed, nærvær og diskretion