Privatsygepleje Mini Brint - Logo

"MIN SIDSTE VILJE"

”Min sidste vilje” er et dokument / blanket, som tilbydes af langt de fleste bedemænd, og som gør det muligt for dig at gøre det tydeligt overfor dine pårørende, hvordan du ønsker, at din egen begravelse eller bisættelse skal foregå.

Dokumentet kaldes også ”Mine sidste ønsker”.

Når du udfylder dokumentet, kan du skrive, hvordan du ønsker, at din begravelse/bisættelse skal afholdes. Dermed kan du selv vælge, hvilke salmer eller sange, der skal synges, hvilke blomster, du ønsker til kisten, hvordan du ønsker, at dit gravsted skal være og så videre. Samtidig kan du gøre det helt klart for dine pårørende, om du ønsker at blive begravet i en kiste eller brændt.

Min Sidste Vilje er dermed et godt redskab, der hjælper dig med at sige farvel på din ønskede måde. Således er din familie ikke i tvivl om, hvordan du ønsker, at din begravelse eller bisættelse skal foregå.

Når du har udfyldt dokumentet, er det en stor hjælp og støtte for din familie. Så ved de nemlig præcis, hvordan du selv ønsker at sige farvel. Det er vigtigt at gøre opmærksom på her, at det ofte ikke er nok blot at skrive dine sidste ønsker til din begravelse ind i dit testamente. For ofte bliver testamentet først læst, når begravelsen har fundet sted.

Privat Sygepleje har ”Min Sidste Vilje” blanket på hjemmesiden til selv at kunne printe, da det er en god hjælp og en mulighed for at åbne op for samtalen med dine pårørende om, hvordan du ønsker at sige dit sidste farvel, samt for at du selv kan blive mere bevidst om din egen sidste vilje.

Vær dog opmærksom på, at dokumentet først og fremmest er en hensigtserklæring og altså ikke er juridisk bindende.  

Har du spørgsmål?

Ring eller send en SMS til os i dag, så vi hurtigt kan hjælpe dig eller dine pårørende. Uforpligtende og altid med fuld diskretion. Du kan også kontakte os på mail via kontaktformular