Privatsygepleje Mini Brint - Logo

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK...

Privat sygepleje

Privat sygepleje hele døgnet

Hos Privat Sygepleje handler det om at møde vores patienter i øjenhøjde og yde den bedste holistiske pleje. Vi tager udgangspunkt i dit behov eller det familiemedlem, der har brug for en kærlig hånd i hverdagen. Her lytter vi til, hvad I fortæller, at vi kan gøre for jer, og så er det ud fra det, vi sammen laver en plan, så vi kan få skabt en meningsfyldt hverdag.

Det kan være svært for mange at bede om hjælp eller turde sige højt, hvad det egentlig er, man gerne vil have hjælp til. Og det er lige præcis den barriere, vi hos Privat Sygepleje gerne vil arbejde for at nedbryde, så den enkelte får opfyldt de behov han eller hun har i løbet af en dag eller en uge, således at der opleves bedre en livskvalitet hele døgnet.

Derfor opfordrer vi altid til, at vi snakker sammen, justerer og i det hele taget er opmærksom på, hvad vores patienter har lyst til eller  behov for. Vi vil enormt gerne skabe tryghed omkring os og skabe en stemning af, at det er rart at få besøg at os i hjemmet. Vi vil gerne være en af de trygge personer, som er med til at sætte rammerne for det gode hjemmeliv.

Privatsygepleje Mini Brint - Personlig pleje
Privatsygepleje Mini Brint

Vi er den ekstra hånd i hjemmet

Hvis du eller en af dine nærmeste er syg, ældre, dement eller i en periode blot har brug for ekstra hjælp i hjemmet, kan vi hos Privat Sygepleje hjælpe. Vi er den ekstra hånd i hjemmet, der kan klare alt fra praktiske opgaver som tøjvask og oprydning, hjælpe med personlig hygiejne og i gang med dagen til decideret sygepleje.

Vi definerer ikke på forhånd, hvilke opgaver vi kan løse for dig – for vi har næsten ingen grænser. Vores ønske er at hjælpe, der hvor vi kan bedst muligt. Derfor behøver det heller ikke at være sygdom, som gør, at der er brug for os. Det kan også være, at du har en ældre far, som ikke længere selv kan huske at tage sin medicin og ikke får nok mad i løbet af dagen. Her kan vi være en betryggende hjælp i det daglige for ham og for jer som pårørende.

Hvis du har brug for hjælp i hverdagen eller du har spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe dig eller dit familiemedlem med, så kontakt os meget gerne. Vi dækker store dele af Sjælland inklusiv København, så ring eller skriv for at høre mere om mulighederne.