Privatsygepleje Mini Brint - Logo

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: https://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: privatsygepleje@gmail.com Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet publiceres af:

Privat Sygepleje Mini Brint
Carolinevej 1
2900 Hellerup
Telefon: 23 72 87 29
Email: privatsygepleje@gmail.com
CVR 37524786

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Angiv venligst dit samtykke-ID og -dato, når du kontakter os angående dit samtykke.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: privatsygeplejeminibrint.dk

Scripts

Google Fonts

  • Google fonts

    Google Fonts is a font embedding service library. Google Fonts are stored on Google\'s CDN. The Google Fonts API is designed to limit the collection, storage, and use of end-user data to only what is needed to serve fonts efficiently. Use of Google Fonts API is unauthenticated. No cookies are sent by website visitors to the Google Fonts API. Requests to the Google Fonts API are made to resource-specific domains, such as fonts.googleapis.com or fonts.gstatic.com. This means your font requests are separate from and don\'t contain any credentials you send to google.com while using other Google services that are authenticated, such as Gmail.

Marketing

  • Google Publisher Tag

    Google Publisher Tag (GPT) is an ad tag library which allows publishers to define inventory, initiate and bundle ad requests, and render matching demand. GPT takes key details from you (such as ad unit code, ad size, and key-values), builds the request, and displays the ad on web pages.

Analytics

  • Google Analytics

    Google Analytics lets you measure your advertising ROI as well as track your Flash, video, and social networking sites and applications

Cookies

Analytics

  • __utmd

    to store and track visitor journeys through the site and classifies them into groups.

  • _gac_UA

  • _utm

    to store and track visits across websites.

  • _dc_gtm_UA

    to store number of service requests.

  • UTMD_

    to store and count pageviews.

  • gtag_logged_in

  • _gat_gtag_UA_

  • utm_campaign

    to Provide parameters to URLs to identify the campaigns that refer traffic.

  • utm_source

    to Provide parameters to URLs to identify the campaigns that refer traffic.

  • _opt_expid

    Thrown when a redirect experiment is running. Stores the experiment ID, variation ID, and referral source to the redirected page.

  • _opt_utmc

    Retains the last query parameter utm_campaign.

  • _opt_awkid

    Used for campaigns linked to Google Ads Criteria IDs.

  • _opt_awgid

    Used for campaigns associated with Google Ads ad group IDs.

  • _opt_awmid

    Used for campaigns linked to Google Ads Campaign IDs.

  • _opt_awcid

    Used for campaigns that are linked to Google Ads customer IDs.

  • _gac_

  • _gac_gb_

  • _ga_

  • _gaexp

  • __utmxx

    Determines when the experiment in which the user participated expires.

  • __utmx

    Determines if the user took part in the experiment.

  • __utmv

    Stores data about a visitor level custom variable. Thrown when a developer uses the _setCustomVar method with a visitor-level custom variable. Also used by the _setVar method, which is no longer supported. Updated every time data is sent to Google Analytics.

  • __utmz

    Stores information about the source of traffic or campaign, allowing you to understand where the user came to the site from. Generated when the library is run and updated every time data is submitted to Google Analytics.

  • __utmc

    Not used in ga.js. Installed for interoperability with urchin.js. Previously worked in conjunction with the __utmb cookie to determine whether a user should start a new session or visit.

  • __utmb

    Used to define new sessions / visits. Thrown when the JavaScript library is executed if there are no existing __utmb cookies. Updated every time data is sent to Google Analytics.

  • __utmt

    Limits the frequency of requests.

  • __utma

    Allows you to distinguish between users and sessions. Thrown when the JavaScript library is executed, if there are no existing __utma cookies. Updated every time data is sent to Google Analytics.

  • AMP_TOKEN

    Contains a token that can be used to get the Client-ID from the AMP service. Other possible values: disabling the function, active request, or an error in obtaining the Client-ID from the AMP service.

  • _gat

  • _gid

    Allows you to differentiate between users.

  • _ga

Unassigned

  • __utm.gif